Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juni 2022

Tekst

 • Velkommen: 

Formanden har budt velkommen. Tilstede er Anders Persson, Eren Yildirim, Jakob Ramskov, Frederik Nyberg & Kenneth C. Bach

 • Valg af referent: Kenneth er referent til dagens møde.
 • Foråret 2022: Formanden synes at mange ting har været godt. På et punkt, så skilte klubben sig af med et seniorhold. Det var egentlig okay, på trods af, at det endte med at koste klubben 5000kr. for på grund af aflysninger og gebyrer til DBU. Så har vi fået tilgang af et U10-hold og et 8 mands seniorhold. Det er rigtig fint. Formanden tænker at vi er proaktive og sidder her allerede nu med henblik på efteråret og vinteren. Tingene går den rigtige vej. Klubhusets lokale ser rigtig fint ud. Holdene begynder at tage ansvar. Så længe vi alle sammen går samme vej, så skal det nok blive godt. Kenny fra Sportspower siger, at det bestilte sportstøj er i landet i næste uge. Tøjet bliver hentet til efterårets opstart. På den langsigtede bane kunne formanden godt tænke sig at vi tog næste skridt for klubben og bestyrelsen. Der skal komme styr på rollefordelingen af arbejdsopgaver i bestyrelsen.
 • Nye hold i Køge FC: Nævnt i øvre punkt. 12 drenge til U10. Senior 8-mands 12 drenge. 
 • Økonomi og budget:
  Mange penge er brugt dumt i forbindelse med gebyrer og deadlines, som er overskredet. Det skal der rettes op på. Udgifter på tøj = 5 nye sæt tøj. Så er der bestilt holdleder træningssæt. Holdeledere får sæt, trænere får tøj samt udleveret handsker til deres målmænd.
  Vi skal finde et boldbur der passer til 30 bolde. Det vil Anders gerne kigge efter. Når ny sæson starter. Så finder holdene ud af hvor mange bolde der skal købes. Vi får indkøbt diverse ting til klubhuset. Musik, grill, køleskab osv. Budget: Da vi lukkede sæson i vinters havde vi 80.000 kr. Kasseren har overblikket omkring budgettet men det er af formandens indtryk, at vi ligger fint med.
 • Efterårssæsonen 2022: Formanden kunne tænke sig, at der bliver skrevet ud til holdlederne, hvor de melder ud, hvile dage holdene træner og vil spille kampe. Alle holdledere melder ind til Kenneth, hvilken dag de træner og hvilken dag de spiller kamp. Ud fra det vil Kenneth prøve at lave et program til kampdagen for de forskellige hold sådan så der kan ligges kampe i forlængelse af hinanden. Formanden foreslår at der bliver lavet en intern konkurrence iblandt holdene i forhold til kontingentbetaling. Holdene vinder en præmie, hvis holdet har betalt kontingent inden 15 dage efter udsendt kontingent. 
 • Vinterbold 2022: Holdlederne snakker med deres hold, om de vil træne vinterbold. Derefter bliver de aktuelle hold tilmeldt tider både hos Køge Nord og Herfølge. I forhold til vinterturnering, så snakker vi sammen når vi kender programmet. 
 • Klubhus: Når vi nævner klubhus, så mener formanden, hvem består bestyrelsen af? Der skal laves et udvalg, som snakker med kommunen omkring klubhus. Udvalget består af Anders, Jakob og Kenneth. Vi snakker med kommunen. Ansvarsområder: Eren bliver omklædningsansvarlig.
 • Arrangementer/aktiviteter i klubben: U12 holdet har deres afslutningsfest når sæsonen er slut. Sørg for at melde ind i tide hvornår sidste kamp ligger og hvornår festen skal ligge. Til den tid er der indkøbt mad/drikke og så skyder vi arrangementet af selv i stedet for at skulle have Ravnsborghallen ind over. Hvis vi vil ting som klub, så skal vi finde en måde at tjene penge til klubben. Formanden har et forslag: hvad med at man skaffer et sponsorrat og så beholder man måske 80% selv til holdet. Der skal være en motivation til at generere penge til klubben. Når der er afslutningsfest, så deltager bestyrelsen og takker for en god sæson. Afslutningsfest/julearrangement for alle hold samme dag.
  Derudover skal bestyrelsen/holdledere mødes til arrangement/julefrokost for det frivillige arbejde. Der kommer et forslag om, at medlemmer af bestyrelsen/holdledere ikke betaler kontingent i klubben. Dette forslag er vedtaget af bestyrelsen. 
 • Indkøb: Kig på køleskab, Grill, Soundboks, fjernsyn, boldbur, medaljer/pokaler.
 • Sponsorater: Kig ind og se om man har nogle i netværket, som har lyst til at støtte op om klubben, så får holdet en procentdel af sponsorratet. Kenneth snakker med Line fra Køge festuge i forhold til opgaver. Vi har en målsætning om at samle et hold på min. 8 mand. 
 • Andet: 

Kontingent: kontingentet stiger hos U10/U12 fra 350kr. til 399.kr. Senior/oldboys stiger fra 450kr. til 500kr. Hyggeholdet stiger fra 100kr. til 200kr.

Når der indkaldes til bestyrelsesmøder så indkaldes bestyrelsesmedlemmerne samt holdlederne.

Bestyrelsesmøde næste gang er: 27/10-22 kl. 19:30.